Haccp Materialen

Produceren fastfood, hamburgers, hotdogs – Foster Fastfood,
bisolvon
#haccpregels - #haccp - #voedselveiligheid - #haccpkeuken - #voedingscentrumhttp://goudengids.truvo.be/ms/ms/foster_fast_food_bvba+frituurspecialiteiten_snackproducten+mechelen+ms-126069+p-2.html

Foster Fastfood is gespecialiseerd in het produceren van fastfoodproducten zoals:
hamburgers, hotdogs, pizza, etc … Wij zijn ook gespecialiseerd in Halalproducten en halal fastfood.

Verder leveren wij ook alle verpakkingen en materialen voor fastfood.

Wij zijn 1996 gevestigd in de Industriezone Mechelen Noord. Foster Fast Food heeft een goed doordacht HACCP-plan, en scoort steeds uitstekend bij externe audits van het F.A.V.V. en andere externe audits op aanvraag van zijn klanten.

Onze producten worden meestal gemaakt volgens onze eigen specificaties die wij opleggen aan de leverancier. Iedere leverancier wordt grondig gescreend alvorens hij in aanmerking kan komen.
Bij de basisgrondstoffen zoeken wij de geschikte verpakking en kunnen advies uitbrengen aan de klant voor de aanschaf van apparatuur en bereidingswijze.

Zo kunnen wij een totaalpakket brengen en onze producten een toegevoegde waarde geven.

Meer info? Aarzel niet, contacteer ons!

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Één reactie op Haccp Materialen

  1. Jannette schreef:

    hallo.
    ik heb 2 vragen
    1e vraag wij gebruiken kunststof snijplanken aan boord. nu zei iemand dat dat niet meer mag. ze moeten nu van bamboe zijn. klopt dit-
    2e vraag. wij maken aan boord de bakplaat schoon met pannensponzen die je in de winkel koopt van rvs. mag dit wel of niet. het wordt altijd nagespoeld met water.

Geef een reactie of stel een vraag