Haccp Regelgeving

TE KOOP – Heist-op-den-Berg – Bakkerij met bakkerswinkel.
bisolvon
#haccpregels - #haccp - #voedselveiligheid - #haccpkeuken - #voedingscentrumHEIST-GOOR – Handelspand momenteel ingericht als bakkerij met bakkerswinkel.

Moderne en eigentijdse warme bakker (brood- en banketbakker) met naambekendheid. Op goede commerciële locatie en centrum gelegen in dichtbewoonde omgeving. Aanvankelijk opgestart in 1997.

De vermelde verkoopprijs betreft de gebouwen (exclusief het duplex appartement aan de voorzijde 1e verdiep) en inrichting (materieel en uitrusting) van: de bakkerswinkel vooraan, de bakkerij met ateliers en opslagruimten, een werk- of bergruimte (ca. 127 m2) gelegen achteraan op de 1e verdieping en de privatieve tuin (ca. 522 m2 incl. terras) met zeer ruim bijgebouw (ca. 70 m2) achteraan in de tuin.

Het bakkersatelier werd volledig vernieuwd en is uitgerust met alle noodzakelijke en zeer moderne machines. Beschikt o.a. over veel ruimte en aparte opslagplaats. Voldoet volledig aan alle huidige wettelijke normeringen en is conform de HACCP regelgeving/richtlijnen. De machines (volgens inventarislijst ter inzake op ons kantoor) zijn mee in de vraagprijs opgenomen.

De winkel is eveneens volledig uitgerust. Behoeft geen verdere extra investeringen.

Deze zaak is instap- en opstartklaar !

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag