Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious

Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious.
Als dit jou favoriete kanaal is, Klik hieronder op het Delicious icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious

Wat is Delicious en hoe kan ik Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious?

Delicious is een website waar u uw favoriete webadressen kunt opslaan, van trefwoorden voorzien en met anderen delen. Daardoor heeft u uw bookmarks onder handbereik op elke computer met internetverbinding.

Waarom Delicious?

Met Delicious kunt u

  • uw favoriete websites (bookmarks) opslaan zodat u er vanaf elke computer met internetverbinding bij kunt
  • uw verzameling webadressen snel doorzoeken
  • webadressen delen met (mede)studenten, collega’s of onderzoeksgroep

Hoe werkt Delicious?

Om Delicious te kunnen gebruiken, heeft u een gratis account nodig. U kunt dit account openen op de website van Delicious.

Voor het opslaan van een link gaat u naar de website van Delicious, logt u in en klikt u op Add link.  Delicious registreert het webadres en de datum waarop u de link opslaat, en doet een suggestie voor de naam waaronder de link wordt opgeslagen.

U kunt de naam van de link wijzigen en aan de link opmerkingen (bijvoorbeeld een korte beschrijving van de website) en trefwoorden (tags) toevoegen. Als u niet wilt dat anderen kunnen zien dat u deze link heeft opgeslagen, markeert u de link als private. U kunt titel, opmerkingen, tags en de status van de link te allen tijde wijzigen.

Als u een Delicious-knop (bookmarklet) aan uw browser toevoegt, wordt het opslaan van links nog eenvoudiger. Links die u elders deelt, kunt u automatisch in Delicious opslaan door uw Twitter-, Facebook- of LinkedIn-account aan Delicious te koppelen.

Overstappen van browser naar Delicious

U bent waarschijnlijk al gewend om webadressen als ‘bladwijzer’ (Firefox) of ‘favoriet’ (Internet Explorer) op te slaan in uw browser. Deze links zijn eenvoudig naar Delicious te kopiëren.

Delen en volgen

Via het webadres http://delicious.com/uwnaam kunnen anderen, met of zonder Delicious-account, uw openbare links zien. Een opgeslagen link kunt u eenvoudig per e-mail verzenden met de Share-knop, het pijltje rechts naast een link.

U kunt volgen welke links andere Deliciousgebruikers opslaan. Daarvoor moet u de naam weten die de ander op Delicious gebruikt, want het is (nog) niet mogelijk binnen Delicious naar andere gebruikers te zoeken.

Op de pagina van de ander (http://delicious.com/naam) klikt u op Follow rechts boven. Nieuwe links die de ander toevoegt, vindt u vervolgens op het tabblad Feed op uw eigen Deliciouspagina terug. U kunt ze daarvandaan eenvoudig aan uw eigen linkverzameling toevoegen.

Volgen via rss

U abonneert zich op de nieuwe links van één andere gebruiker door op diens pagina aan de rechterkant op RSS: public te klikken en de link in uw feedreader te plakken.

Voor een abonnement op de links van alle gebruikers die u volgt, gaat u via Profile (rechts boven) naar My Feed, klikt u rechts op rss: Network en kopieert u de link naar uw feedreader.

Bekijk hier hoe jij Haccp Regels Sociaal Volgen Met Delicious

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag