Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook

Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook.
Als dit jou favoriete kanaal is, Klik hieronder op het Facebook icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook

Wat is Facebook? en hoe kan ik Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook?

De kranten staan er vol mee, sociale netwerksites zijn in, het nieuwe werken, web 2.0. Toch hebben veel mensen nog geen idee wat Facebook is. Wat is een sociale netwerk site. Wat kun je er mee doen. Wat zijn de gevaren, wat zijn de nadelen en wat zijn de voordelen?

Facebook en communicatie

Eigenlijk gaat Facebook over communicatie. Nog niet eens zo lang geleden schreven mensen elkaar brieven. Bij verhuizingen raakte je adressen kwijt, brieven kwamen wel eens niet aan en het duurde minimaal een week voor je antwoord kreeg. Die tijd ligt achter ons! Kijk maar eens hoe wij dat tegenwoordig doen met Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook.

Wereldwijde communicatie via Facebook

Met Facebook kunnen mensen elkaar real-time vinden en zo ideeën, weetjes en foto´s met elkaar uitwisselen. Ze kunnen zich groeperen met andere mensen die dezelfde interesses hebben. Ze kunnen elkaar boodschapjes sturen. Je kan er spellen mee spelen. En als je Haccp Regels Sociaal Volgen Met Facebook doet, leer je ook nog eens wat over dit onderwerp.

Voor wie Facebook is?

Zelfs mensen van tachtig jaar en ouder maken nu een aan profiel op Facebook en volgen zo de perikelen van hun kinderen en kleinkinderen.

Hoe is Facebook ontstaan?

Oprichter Mark Zuckerberg.

Facebook werd door Mark Zuckerberg in 2004 geschreven en gelanceerd onder de naam “Thefacebook”. De bedoeling was heel simpel. Facebook betekent letterlijk gezichtenboek. Een soort van overzicht van gezichten en namen waardoor studenten elkaar gemakkelijk konden vinden. Alleen studenten van Harvard College mochten zich inschrijven. Al snel volgden andere universiteiten en de highschools kregen hun eigen versie in 2005. In 2006 werd Facebook opgesteld voor bedrijven en daarna voor iedereen van dertien jaar en ouder.

Facebook begon zogezegd heel simpel. Je kon een profiel aanmaken en dat was het. Daarna volgde een hele waslijst aan mogelijkheden, de zogenaamde features, voor het gebruik van Facebook. Maar daarover later meer.

Met de jaren is Facebook steeds sneller gaan groeien en sedert juli 2011 heeft Facebook wereldwijd 750.000.000 gebruikers. Per mei 2012 staat de teller op 1.000.000.000 gebruikers.

Facebook Features

Facebook geeft enorm veel mogelijkheden. Een aantal van deze features heb ik voor je beschreven:

Add friend

Profielen van anderen kunnen door middel van “add friend” worden gekoppeld aan jouw profiel. Zo ontstaat een netwerk van vrienden. Als de virtuele vriendschap voorbij is kun je iemand ook weer defrienden en dan is zo iemand niet langer lid van jouw netwerk.

Facebook Chat

Gebruikers van Facebook kunnen met elkaar chatten. Dat kan zowel een op een als in groepsverband.

Facebook Profile

In het profiel kun je aangeven wie je bent en wat jou bezighoudt.

Group

Gebruikers kunnen in groepen tot 300 man verenigen om zo te discussiëren over bepaalde zaken van gezamenlijke interesse.

Like

Gebruikers kunnen alles wat ze tegenkomen door middel van een “Thumps up” een Like geven, een manier om te zetten dat je iets goed vindt, of mooi of interessant, etc.

Like Pages

Bedrijven of individuen kunnen zich presenteren op Facebook middels zogenaamde Like Pages. Deze zijn geïntegreerd met het advertentiesysteem van Facebook.

News feed en Notifications

Dit is een lijst van activiteiten die plaatsvinden in het netwerk van een gebruiker. Door middel van notifications kunnen gebruikers de belangrijke activiteiten in hun netwerk volgen.

Photo en Photo Tagging

Gebruikers kunnen foto´s uploaden en zo beschikbaar stellen aan hun netwerk of aan een group. De personen in een foto kunnen worden getagged. Dit betekent dat ze een label krijgen met een verwijzing naar hun Facebook account.

Facebook Wall

Op de wall behorende bij een profiel kunnen gebruikers een bericht achterlaten.

Facebook en Spotify

Gebruikers van Facebook kunnen sedert kort gratis muziek luisteren via Spotify, een van de grootste aanbieders van liedjes op internet. De op Spotify beluisterde liedjes zijn zichtbaar voor jouw contacten, in het Timeline Facebook profiel.

Facebook Timeline

Facebook Timeline is de nieuwe profielpagina van Facebook. Hoewel de meerderheid van de Facebookgebruikers het geen verbetering vindt, zal deze pagina uiteindelijk voor iedereen de nieuwe standaard worden.

Graph Search of Facebook-sociogram

Graph Search of Facebook-sociogram is een in 2013 geïntroduceerde feature op Facebook, waarmee gezocht kan worden mensen, foto’s, plaatsen and interesses. Zo kun je vrienden vinden met gelijkgestemde interesses en gedrag.

Wil je bijvoorbeeld een boekclub oprichten dan gebruik je dit tool. Zoek je bijvoorbeeld naar de Plaats Rome, dan vindt je alle vrienden die ooit Rome hebben bezocht, foto’s die ze hebben gepost over Rome, plekken in Rome en mensen die er gewerkt hebben.

Eigenlijk lijkt Graph Search wel een beetje op een dating tool en sommige gebruikers hebben de indruk dat het wel eens een krachtig tool voor stalkers zou kunnen worden.

Kijk hier kun je de facebookpagina van Haccp Regels Bekijken

 

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag