Haccp Regels Sociaal Volgen Met Feed

Haccp Regels Sociaal

Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.

Klik hieronder op het feed icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Feed

Wat zijn rss-feeds en hoe kan ik Haccp Regels Sociaal Volgen Met Feed?

RSS-feeds (iets vriendelijker bekend als newsfeeds) zijn persoonlijke/individuele nieuwskanalen op internet. Via een rss-feed stuurt een zender (denk aan een bedrijf, een organisatie of iemand die een weblog bijhoudt) regelmatig berichten naar de afzonderlijke ‘abonnees’ van die newsfeed.

Eerst ‘koppen’ dan berichten in rss-feeds

In eerste instantie worden niet de berichten in hun geheel in de newsfeed verstuurd, maar alleen de ‘koppen’ (en een heel korte samenvatting). De koppen verschijnen als hyperlinks in beeld. Pas als de ontvanger op zo’n link klikt, wordt het hele bericht naar de lezer verstuurd.

Ontvanger heeft alleen rss-reader nodig

Het enige dat een ontvanger nodig heeft om de newsfeeds te kunnen ontvangen en te kunnen lezen is een zogeheten rss-reader. Dat is meestal een eenvoudig en vaak gratis te downloaden programmaatje. Een kanaal openen is zo simpel als het plakken en knippen van een internet-adres van de rss-feed naar de rss-reader. Dat internet-adres is gewoonlijk een directory speciaal voor newsfeeds, zoals http://spitsnet.nl/RSS/ of http://www.telegraaf.nl/rss/.

Vooral newsfeeds bij regelmatige updates

Rss feeds zijn vooral zinnig (en populair) wanneer de zender regelmatig berichten de wereld instuurt. Vandaar dat vooral nieuwssites en weblogs momenteel de grote voortrekkers zijn van het RSS-gebeuren. Je kunt zelf in de rss-reader instellen hoe vaak de koppen ververst moeten worden. Een permanente internet-verbinding sluit daar goed bij aan, maar is niet per se noodzaak.

Je eigen krant bouwen met newsfeeds

RSS is een rijzende ster. Het aantal sites dat een rss-feed aanbiedt, groeit met de dag. Dus op heel veel gebieden zijn er al newsfeeds te vinden. Door een paar newsfeeds over onderwerpen die je interesseren in je rss-reader op te nemen, blijf je in één klap op de hoogte van alles wat er op dat gebied speelt. Je kunt dat voor meerdere onderwerpen doen, dus zo zet je in feite je eigen, persoonlijke krant in elkaar.

Kijk zo ziet onze krant eruit. (Als je de firefox browser gebruikt heb je geen reader nodig!)

http://haccpregels.com/feed/

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag