Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin

Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin.
Als dit jou favoriete kanaal is, Klik hieronder op het Linkedin icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin

Wat is LinkedIn en hoe kan ik Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin?

LinkedIn is een sociale netwerksite die zich richt op werkenden. Iedereen kan zich gratis aanmelden bij LinkedIn en een professioneel profiel aanmaken. Door dit profiel te linken aan andere profielen bouw je een virtueel netwerk op. Dit is al een hele goede reden om Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin.

Gebruikers kunnen ook andere professionals uitnodigen en zo groeit het aantal mensen in LinkedIn. De site is beschikbaar in verschillende talen: Engels, Frans, Portugees, Spaans, Roemeens, Russisch, Nederlands en in het Turks.

De Geschiedenis van LinkedIn.

LinkedIn is door Reid Hoffman opgericht in 2002 en vervolgens gelanceerd op 5 mei 2003. In 2008 werd een mobile versie van de site gelanceerd.

De site groeit steeds sneller en op januari 2014 telde LinkedIn meer dan 250.000.000 gebruikers wereldwijd en dat in meer dan 200 landen. Elke  seconde(!) komen er wereldwijd twee gebruikers bij.

Daarmee is LinkedIn eigenlijk de facto standaard geworden voor professionals, voor zowel zelfstandigen als mensen in dienstverband.

Het bedrijf heeft sedert januari 2011 een notering aan de NYSE met als symbool “LNKD”.

Wat kan ik allemaal met LinkedIn?

Vanaf de eerste dagen van LinkedIn in 2003, toen ik lid werd, is de functionaliteit steeds verder uitgebreid.

 • LinkedIn kan gebruikt worden om contact te houden met oud-collega’s bij verandering van werk of project. Zo kan je altijd terugvallen op expertise van mensen die je kent en vertrouwt.
 • Mensen uit jouw netwerk kunnen je een aanbeveling (recommendation) geven. Uiteraard kun je zelf ook weer aanbevelingen aan anderen geven.
 • Doordat je netwerk niet alleen bestaat uit je directe contacten maar ook uit contacten van contacten (second degree connections) en verder (third degree connections) kun je jouw relaties vragen je te introduceren en zo jouw professionele netwerk verder uit te bouwen.
 • Je lid worden van groepen rondom een bepaald onderwerp, om zo informatie uit te wisselen en je netwerk verder uit te bouwen.
 • Je kunt LinkedIn gebruiken om vacatures op te zoeken. Tegelijkertijd gebruiken recruitment afdelingen van bedrijven en headhunters de informatie op de profielen om kandidaten voor vacatures te vinden. Daarmee maakt je meer kans op een nieuwe job. Tevens zoeken ze in hun eigen netwerk of er iemand is die ze kan introduceren bij een kandidaat.
 • Je kunt bedrijven volgen en je op de hoogte laten houden van vacatures.
 • Je kunt vragen stellen aan een wereldwijd platform via LinkedIn Answers. Je krijgt al snel antwoord en kunt putten uit een ongekend groot netwerk.
 • Via network statistics kun je precies volgen wie er in je netwerk zitten, hoe groot je netwerk is, welk soort specialisten er in zitten en uit welke landen ze komen.

10 tips voor het gebruik van LinkedIn.

LinkedIn is het medium voor HR professionals. De volgende tips zorgen ervoor dat je jou profiel vinden:

 1. Zorg dat je profiel voor 100% is ingevuld.
 2. Zorg voor een foto die er professioneel uitziet, maar zorg voor een glimlach.
 3. Check regelmatig wie er naar jouw profiel kijkt en neem eventueel contact me ze op.
 4. Geef aanbevelingen voor ander personen en vraag je ook voor jezelf.
 5. Promoot jouw profiel, zet het op de CV.
 6. Sluit je aan bij interessante groepen, en ga Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin.
 7. Stel vragen en beantwoord vragen en
 8. Creëer en leidt jouw eigen groep, als showcase van jouw kunnen en organisatietalent.
 9. Hou je profiel up to date!

LinkedIn Apps

Sedert 2008 kan je LinkedIn door middel van kleine applicaties (widgets) combineren met andere sociale netwerksites en web2.0 applicaties.

Voor en nadelen gebruik van LinkedIn

Nadelen heb ik zelf nog niet kunnen constateren. Een enkeling die probeert te linken en die je niet kent, die kunt je gewoon weigeren of eerst vragen waar ken ik je van. De voordelen zijn evident: mijn huidige baan heb ik te danken aan het feit dat ik ben ingeschreven bij LinkedIn.

En met mij: nog velen!

Misbruik maken van LinkedIn.

Er zijn gebruikers die fake profielen aanmaken en via uitnodigingen aan onbekenden proberen een fake netwerk op te bouwen. Ga hier nooit op in. Als je iemand niet kent, ga geen relatie aan met die persoon. Als je de uitnodiging weigert omdat je de persoon niet kent, wordt dat geregistreerd en als iemand te vaak op deze manier wordt geweigerd, dan wordt dat account geblokkeerd.

Daarnaast raad ik iedereen aan om niet standaard persoonlijke gegevens te tonen zoals adres of wanneer je op vakantie bent. Dan kunnen er ook geen vervelende dingen gebeuren.

Bekijk hier hoe je Haccp Regels Sociaal Volgen Met Linkedin

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag