Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon

Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon.
Als dit jou favoriete kanaal is, Klik hieronder op het Stumbleupon icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon

Wat is Stumbleupon en hoe kan ik Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon?

Velen van jullie kennen het waarschijnlijk nog niet: StumbleUpon. Tijd om er eens kennis mee te maken dus!Door één druk op de knop ga je naar verschillende sites van over de hele wereld. En het mooiste is dat de websites binnen jouw interesses vallen!

Interesses

Nadat je je hebt registreert bij StumbleUpon, kun je je interesses bijwerken. Je krijgt een lijst met mogelijke interesses, en je kunt aanklikken wat jij leuk en boeiend vindt. Nadat je dit hebt gedaan hoef je alleen maar op de knop ‘Stumble’ te drukken, en je wordt naar een willekeurige site gestuurd die voldoet aan jouw interesses. Zo krijg je de leukste sites te zien waar je normaal nooit op terecht zou komen!

Werkbalk

Als je met StumbleUpon bezig bent, is er boven in je scherm altijd een zwarte toolbar / werkbalk. Deze bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Ten eerste is er natuurlijk de ‘Stumble’ knop. Één druk hierop en je gaat weer naar een andere site.
  • Duim omhoog / omlaag. Hoe langer je met StumbleUpon bezig bent, hoe beter de websites die je te zien krijgt bij jou passen. Dit komt door deze knoppen. Vind je een site leuk: duimpje omhoog, vind je een site niet leuk; duimpje omlaag. Als je op ‘niet leuk’ stemt, kun je zelfs nog invoeren waarom je dat vindt. Zo komt StumbleUpon steeds beter te weten wat jij leuk vindt.
  • Dan is er nog een Facebook-icoontje. Door hier op te drukken kun je de leukste sites met je Facebook-vrienden delen. De link wordt dan op jouw profiel gepost en je kunt er zelf nog een beschrijving bijzetten.
  • Het volgende knopje is ‘share’, oftewel delen. Je kunt je link naar e-mailadressen of Stumble-gebruikers sturen.
  • Door op een volgende knop te drukken, kun je zien wat andere mensen, die deze site ook hebben gezien, ervan vinden.
  • Je kunt zien wie de site heeft geplaatst. Door op deze naam te klikken, ga je naar zijn/haar Stumble-profiel en kun je zien wat hij verder nog heeft geplaatst en leuk vind. Als je dit ook allemaal leuk/interessant vindt, kun je deze gebruiker volgen. Zo blijft je op de hoogte wat hij/zij doet.
  • Standaard staat het zoeken ingesteld op al jouw interesses. Maar dit kun je veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld maar naar één interesse zoeken (bijvoorbeeld kunst), of alleen video’s te zien krijgen.
  • Met de zoekbalk kun je een steekwoord intypen, en vervolgens gaat StumbleUpon op zoek naar sites die met dit steekwoord te maken hebben.
  • De ‘home’-knop stuurt je naar de startpagina van StumbleUpon. Hier staat voor elke interesse één site die je waarschijnlijk leuk zult vinden.
  • De laatste en meest rechtse knop is de set-up knop. Hier kun je naar je eigen profiel, help en instellingen gaan, of jezelf uitloggen.

Populariteit

StumbleUpon is een website met heel veel mogelijkheden. Soms kom je op een superleuke website terecht, soms op een wat mindere. Bovendien is er ook een goedlopende, gratis app beschikbaar voor o.a. iOS en Android. Over de hele wereld wordt StumpleUpon veel gebruikt, maar in Nederland helaas nog niet zoveel. Misschien wel omdat deze site alleen in het Engels is.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon

nieuwe logo                              oude logo

Mijn ervaring

Ik ben nu al een tijdje lid op StumbleUpon. Ik kwam op deze site doordat een vriend mij deze had aangeraden. In het begin vond ik het wel leuk, maar ik kreeg vaak sites te zien die me helemaal niet boeiden. Maar hoe langer ik hiermee bezig was, hoe beter de sites naar mijn interesses werden afgesteld en hoe leuker ik het vond! Ook al ben ik al langere tijd actief op deze site, het blijft leuk omdat het erg afwisselend is en je weet nooit wat je zult tegenkomen. Over het algemeen vind ik StumbleUpon dus een echte aanrader!

Bekijk hier hoe jij Haccp Regels Sociaal Volgen Met Stumbleupon

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag