Hygiene In De Keuken

keuken reiniging
bisolvon
#haccpregels - #haccp - #voedselveiligheid - #haccpkeuken - #voedingscentrumVoor het dagelijks reinigen van het aanrecht, gootsteen, etc. gebruikt u de Hygiënische reiniger met een verhouding van maximaal 1 op 10 (of de kant en klare sproeiflacon). Spray oppervlakte in en laat 5 minuten inwerken neem het oppervlak vervolgens af met een (micro)vezeldoek.

Bij zware vervuiling in de keuken gebruikt u Industriële ontvetter, deze ontvetter ontvet buitengewoon effectief en verwijdert overige vervuiling. De onderliggende materialen zoals RVS en aluminium worden niet aangetast. Gebruik bij sterke vervuiling een witte schuurspons, voor de moeilijk bereikbare plekjes gebruikt u een in warm water gedrenkte (afwas)borstel.

RVS:
Industriële ontvetter verdunnen tot maximaal 1 op 5 afhankelijk van de vervuiling. Deze verdunning is zeer geschikt voor de commerciële keuken. Op het oppervlak aanbrengen d.m.v. een sprayflacon, laat het product 5 tot 15 minuten inwerken voor het beste resultaat.

Aluminium:
Zie RVS

Vloer:
Voor de keukenvloer kunt u voor een grondige reiniging Industriële ontvetter. Voor de dagelijkse reiniging gebruikt u de Hygiënische reiniger. Deze reiniger werkt hygiënisch, waardoor het voedingszuren neutraliseert en met een pH waarde van 11 heeft het een sterk ontvettende werking. Uiteraard tast het de keukenvloer niet aan. Ook geschikt voor PVC vloeren.

Afzuigkap:
Industriële ontvetter onverdund op het oppervlak aanbrengen d.m.v. een sprayflacon. 15 minuten laten inwerken. Met een witte schuurspons of een in warm water gedrenkte (afwas)borstel is de vervuiling hierna gemakkelijk te verwijderen. Afnemen met een vochtige microvezeldoek. De roosters kunt u een nachtje laten weken in een met de ontvetter aangemaakt sopje. Na het weken in de afwasmachine of afspoelen met warm water.

Dit bericht is geplaatst in Haccp Regels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie of stel een vraag